IMG_0657

Collectie

One to Sit kan inspelen op individuele wensen. Zo behoort bijvoorbeeld het aanbrengen van een logo of naamschild tot de mogelijkheden. Voor meer comfort heeft One to Sit een groot assortiment kussens in verschillende kussens in verschillende maten,kleuren en prints, uitgevoerd in stoffen van Sunbrella of in echt kwaliteitsleder.

Alle producten van One to Sit zijn voorzien van teakhouten en RVS elementen. Naast de standaard kleur wit zijn de producten ook leverbaar in ieder gewenste RAL kleur of verkrijgbaar in een kleurvariant van metalen waarbij het product een brons, koper of verroest uiterlijk heeft.

Stappenplan

ONE TO SIT COLLECTIE:

barok – change – original – roundabout – special – sphere – storagebox – wing

 Pagina Collectie - Collage

ONE TO SIT NATURAL:

brons – koper – roest

NATURAL BRONS:ONE TO SIT - ORIGINAL BRONS

Over de polyester body wordt een gepatineerde bronzen toplaag  aangebracht. Deze toplaag zal door weersinvloeden na verloop van tijd nog donkerder worden, vergelijkbaar met een bronzen beeld. Door de meubelen vervolgens op te poetsen kan de glanzende bronzen toplaag eventueel weer worden opgehaald.

NATURAONE TO SIT - ORIGINAL COPPER L KOPER:

Op het meubel wordt een gepatineerd koperen toplaag aangebracht waardoor het meubel de natuurlijke groen verweerde uitstraling van koper krijgt. De glanzende koperen toplaag kan worden opgehaald door deze enkele malen o p te poetsen.

NATURAL ROEST:ONE TO SIT - ORIGINAL RUST

Bij dit speciale procedé wordt op het meubel een laag ijzer aangebracht. Deze laag wordt versneld geoxideerd, waardoor het natuurlijke “verroeste” uiterlijk ontstaat. Ter bescherming wordt over de toplaag nog een matte blanke laag aangebracht, wat er tevens voor zorgt dat het meubel niet afgeeft.

Outdoor & Indoor Furniture